posredovanje pocitniskih his in apartmajev

 

Napotki za najemodajalce

Lastniki počitniških objektov Izkoristite možnosti, ki vam jih nudi „Entdecke-Slovenien Odkrijte-Slovenijo“.

Preprosto oddajanje, boljša zasedba, brez dodatnega dela in kar je še pomembneje, vse brez dodatnih stroškov!Ste lastnik počitniške hiše, apartmaja ali kakega drugega turističnega objekta in si želite svojo ponudbo razširiti tudi na nemško govorno področje? Potem je "Slowenien.schon-entdeckt.de" (Odkrijte-Slovenijo) za vas pravi naslov.

Brez članarine, brez stroškov oglaševanja, brez dodatnih računov za internetno predstavitev a kljub temu prvovrstna usluga!

Pri "Slowenien.schon-entdeckt.de" ne boste plačevali članarine ali računov za predstavitev objekta na spletnih straneh. Tudi reklamne aktivnosti na spletu ter v nemškem dnevnem časopisju, v katere bo vključena vaša ponudba, bodo za vas brezplačne. V celoti bomo poskrbeli, da bo vaš objekt kar najbolje zaseden saj bomo sami zaslužili šele takrat, ko bomo gosta pripeljali k vam, za kar si bomo vzeli majhno posredniško provizijo.

Osebno bomo skrbeli za vaš objekt, tako da boste brez skrbi in obrez dodatnih stroškov.

Osebno bomo skrbeli za vaš objekt. Če bo potrebno, vas bomo obiskali ter vam pomagali z nasveti, kot tudi pri izdelavi slikovnega materiala. Vaša ponudba bo obravnavana in predstavljena individualno, tako da se ne bo izgubila v množici in ne bo samo ena izmed mnogih. Ker boste z vašim objektom pri nas v središču pozrnosti, se bomo še posebej potrudili, da bo vaš nastop na turističnem trgu profesionalen in uspešen.

Poglejte si sami: Privlačnost in kakovost naše spletne predstavitve vas bosta prepričali!